8 Şubat 2011 Salı

İnternetten Para Kazandıran PTC Siteleri | Aylık 150-200 $ Cepte

Hepinize merhabalar hit kazanma blogu okuyucuları. Bu yazımda sizlere internetten para kazanmanın en zahmetsiz yollarından birinden bahsedeceğim.

PTC Siteleri


Nedir bu PTC? Açılımı Paid To Click yani Türkçe karşılığı tıklamayla ödeme gibi bir şey. Sistemin çalışma mantığı çok basit. Siteye kaydoluyorsunuz. Günlük olarak reklamlara tıklayarak para kazanıyorsunuz. Tıklama başı ücret alıyorsunuz. Mesela tıklama başına 0,2 USD veren bir sitenin günlük limiti 15 reklam diyelim. Bu siteye her gün düzenli olarak girip tıklamalarınızı yaptığınızda aylık 0,2 x 15 x 30 = 90 USD kazanmış oluyorsunuz. Bu gibi onlarca site olduğunu varsayarsak aylık kazancınızı siz düşünün artık...

Sitelerde ayrıca referansınızla kaydolduğunuz üyelerden de para kazanıyorsunuz. Bu normalde tıklama başına sizinkine göre yarım ücret, premium üyeliklerde sizinkiyle aynı olabiliyor. Hit-Makinası olarak bizim ref-linklerinizden kaydolursanız bir kayıp yaşamazsınız. Siz de referans link kazanarak daha çok kazanabilirsiniz.

Gördüğünüz gibi çok güzel rakamlardan bahsediyoruz. Ama tabi kesinlikle işlemleri yapacağınız sitelerin güvenilirliği çok önemli. Bir aylık emeğiniz karşılığında size "Hesabınız Silindi" diye bir uyarı almak istemezsiniz heralde.. Hadi şimdi siteleri inceleyelim;

Not: Tüm PTC sitelerinde referans adım: xtr0uble
Referansımla üye olursanız sevinirim...



Bux.To


En güvenilir ve köklü PTC sitelerinden biri bux.to . Site bence çok kullanışlı. Daha önce ödeme almış kişilerin yorumlarına da indeks sayfasından ulaşabiliyorsunuz.

Tıklama Başına : 0,01 USD Premium 0,25
Ref Tıklama Başına: 0,005 USD Premium 0,25
Minimum Ödeme: 10 USD
Reklam Limiti: 15- 20

Ref-Link Kayıt




AdverCash.Net




Yine üye sayısı çok fazla olan sitelerden birisi. Tıklama başına oranları reklamlara göre değişebiliyor. Ayrıca Kazı-Kazan gibi bir sistemi de mevcut. Üyelik istatistikleri ekranınızda Your Lottery Tickets kısmında çekiliş hakkınız var ise Use butonu ile kullanın. 0.50-2.5-10.00-25.00 $ gibi anında kazanacağınız şansınız olabilir.


Tıklama Başına : 0,001 USD
Ref Tıklama Başına: 0,005 USD
Minimum Ödeme: 12,5 USD
Reklam Limiti: 10-15



Incentria.Com



Incentria



Tıklama başına 0.1-1 Cent arası ücretler vermektedir. Ödemeyi 5.00 $ olduğunda PayPal ödemesi talep edebilirsiniz. Diğer sitelere nazaran minimum ödemeye biraz yavaş yaklaşabilirsiniz.

Ve, bu sitemizin güncel 5494 üyesi bulunmaktadır.

Günde en az 5-15 reklam çıkmaktadır.


Tıklama Başına : 0,01 - 0,1 USD
Ref Tıklama Başına: 0,0001 USD
Minimum Ödeme: 5 USD
Reklam Limiti: 5-15



BestBux.Info




Tıklama başına 0,010 USD ve referans gösterim başına 0,05 USD veriyor Oldukça kazançlı. Güvenilirlik açısından 4/5 veriyorum.


Tıklama Başına : 0,1 USD
Ref Tıklama Başına: 0,05 USD
Minimum Ödeme: 30 USD
Reklam Limiti: 10-15


Neobux.Com




Neobux çok kullanışlı ve kazançlı bir site. Destek açısından gerçekten yardımcı. Güvenilir bir site. Tavsiye ediyorum;


Tıklama Başına : 0,010 USD
Ref Tıklama Başına: 0,005 USD
Minimum Ödeme: İlkinde 2 Diğerlerinde 10 USD
Reklam Limiti: 10-15


IncreaseBux.Com





Minimm ödeme sadece 2 USD. Yani her 2 USD olduğunda paranızı çekebiliyorsunuz Oldukça güzel bir uygulama. Ayrıca çok güvenilir ve tık başına oranlar yüksek. Tek eksiği reklamların az olması


Tıklama Başına : 0,02 USD
Ref Tıklama Başına: 0,01 USD
Minimum Ödeme: 2 USD
Reklam Limiti: 4-7


Benden bu kadar. Çalışmayan websitelerini süzgeçten geçirerek sizlere sunuyorum. Bu siteler arayıcılığıyla günde 4-5 USD haftada 35 USD, ayda 150 USD kazanabilirsiniz. Websitenize aldığınız reklamlardan çok daha karlıdır bence. Referans kazançlarını da sayarsak 200 USD'ye kadar yükselir..

En son olarak birkaç şey eklemek istiyorum. Yolda görseniz yüzüne bakmayacağınız paralar için çok fazla uğraş vermeye değmez. Siteleri düzenli takip ederek gerçekten kazanç sağlamaya bakın. Hesabı açıp 2 gün sonra bırakmayın. Yer imlerine falan ekleyin yapın bir şeyler. Umarım bol para kazanırsınız..