2 Haziran 2009 Salı

Hit Kazanmanın En Temel 3 Yolu


Evet, bu yazımızda hit kazanma yollarına genel olarak bakacağız.

1) Hitin kendi kendine artsın!

Öncelikle bence en kolay hit kazanma yolları hitcanavari.com tipindeki sitelerdir. Bu tür sitelerde günlük 3000'e yakın hiti kolayca ve bedava kazanabilirsiniz! Hem de çok kolay. Siteye kaydoluyorsunuz ve size hit kazanma linki veriyorlar. Bu linke tıkladığınızda yeni açılan sayfada 20 sn.'de bir siteler açılıyor siz hiç karışmıyorsunuz. Bu tür siteleri sonraki gönderilerimizde daha iyi inceleyeceğiz.

2) Toplistler

Kaliteli ve pr'si yüksek toplistlere girerek hitinizi artırmanız mümkün. Örneğin; pr6 bir topliste kaydolduğunuzda o siteye girenler sizin sitenize de uğrar ve aldığınız sitenin pr'si 6 olduğundan sizinde pr değeriniz yükselir. Böylece Google sitenizi daha çok indexler (yani siteniz google'da daha çok gösterilir) ve sitenize daha çok girer. Pr nedir peki??? Bunu diğer yazılarımızda inceleyeceğiz.

3) Banner ve Link Değişimleri

En çok hit kazandıacak yollardan biri de budur. Örneğin; günde 500-600 ziyaretçisi olan bir siteye banner verirseniz, o siteye giren 500-600 kişiden günde en az 50-100 tanesi sizin sitenize de uğrar. Ayrıca link de vererek sitenize daha çok kişi gelmesini sağlayabilirsiniz ama banner daha etkilidir.


Hit kazanmanın en iyi 3 yolunu gördük. Şimdi bunları irdelemeye geldi. Diğer yazılarımızda bunu görebilirsiniz.

0 Responses to “Hit Kazanmanın En Temel 3 Yolu”