14 Haziran 2009 Pazar

Link Değişim Hizmeti Sunan Siteler

Bu yazımızda size link değişim sistemleri ve bunların uygulandığı siteleri inceleyeğiz. İlk olarak bu sistem nasıl çalışır ona bakalım. Siz sitenizi eklersiniz ve diğer sitelere göz atarsınız. Dizinden sizin sitenize uygun olan bir siteden link değişimi talep edebilirsiniz. Böylece o kişi link değişim talebinizi kabul ederse karşılıklı çapraz link değişimi yapmış olursunuz. Şimdi bu sitelere bir bakalım:


Bizim de kullandığımız çok güzel çalışan bir site. Buradaki yüzlerce site arasından istediğinize link değişim talep edebilir, link değişim taleplerinizi red veya kabul edebilirsiniz. Öneriyoruz...


Yine aynı sistemde çalışan bir site. Şu anda gelişme safhasında . Sitenizi ekleyerek ilk eklenenler arasında yerinizi alabilirsiniz.


Sistem aynı ama site dizini kalabalık. Sitenizin linkini yüzlerce siteye verebilirsiniz tabiiki de bu sisteem çapraz çalışır =)) Eklediğiniz kadar alırsınız.


Sitenizi ekledikten sonra başka sitelere talep yapmak onaylayacaklar mı acaba diye beklemek yok. Bu site sayesinde pr0-pr4 arası 12 siteyle anında link değişimi yapabilirsiniz. Hem de çok kolay. Hemen girin bence =))


Link değişimden başka işlemler de yapabileceğiniz bir site. Tavsiyemizdir...

0 Responses to “Link Değişim Hizmeti Sunan Siteler”