5 Haziran 2009 Cuma

Bedavaya Site Kurun

Daha önce burada kısaca değindimiz "Web Site Kurmak İsteyenler İçin" konusunu bugün geniş bir şekilde işleyeceğiz. Şimdi siz hiçbir şey bilmiyormuşsunuz gibi anlatmak istiyorum çünkü bilmeyenlerimiz de var. İlk önce direk ücretli bir site açmayın. Önce önerilerimizi dinleyin. Siz ilk önce bedavaya site kurmayı deneyin derim. Önereceklerimiz şunlar:
 

Size ücretsiz ve reklamsız hosting sunuyor. Ayrıca FTP desteği mevcut. Bir de hazır web şablonları var. Kullanım paneli olarak VistaPanel kullanıyorsunuz. Kullanışlı bir site.


1500 mb alan 100 gb trafik...PHP, MySQL, FTP, cPanel destekli, fantastico (otamatik kurulum) hazır script kurulum özelliğine sahip reklamsız hosting. Alan adınız yoksa çeşitli subdominlerle de sitenizi anında açabilirsiniz. Muhteşem bir site. Tavsiye ederiz.


500MB alan PHP5, MySQL veritabani, FTP destegi mevcut. Hertürlü script çalışır. PHPnuke, Joomla, Mambo vs...Ayrıca siteniz.tr.tc.biz veya siteniz.myehost.org gibi bir domaine sahip oluyorsunuz. Tavsiyemizdir. 


Reklamsız, FTP destekli ve de kota sınırı olmayan çok güzel bir hosting servisi. sitenizinadi.xm.com adresine sahip oluyorsunuz burada.


50 mb.alan.Sınırsız trafik. isminiz.atspace.com şeklinde alan uzantısına sahip oluyorsunuz.Reklam gösterimi yapmıyor.Ftp desteği mevcut.


Forum mu kurmak istiyorsunuz? Alın size çok  güzel bir site. Sitenizi kurmak için birçok şablon mevcut. Ayrıca bu site üzerinden blog da kurabiliyorsunuz. Sitenizde reklam yapmıyor.Ayrıca Türkçe. Öneririz.


Hazır blog demişken, bir blog kurma sitesi vermek istedim. Çok güzel bir blog kurma sitesi. Ayrıca Türkçe. 


İşte benim en sevdiğim yer. Bu site üzerinden onlarca site kurarak html bilgimi pekiştirdim hep. Bu site sayesinde geldim belki buralara. Muhteşem bir kullanıcı paneli var. Çocuk oyuncağı adeta. Her şeyi yazın, o html yapsın. Sitede birçok ekstra da var. Forum kurabiliyorsunuz, fotoğraf albümü oluşturabiliyorsunuz ve daha neler neler. Mutlaka kaydolun.


Bedava siteler bunlardı. Sakın unutmayın. Siteniz bedavaya kurulmuş diye Google sizi kenara itmez. Hem bedava hem pr5 siteler de var. Bunlar günde 5000 tekil hit alıyor.Bugünlük size sadece bedavaları verdim. Ücretli kurmak istiyorsanız diğer yazılarımızda ona da değineceğiz, merak etmeyin.

1 Responses to “Bedavaya Site Kurun”

Adsız dedi ki...
26 Ocak 2011 04:55

bizim sitemiz var ve bunu nasıl yükseltmek gerektiğini bilkmek istiyoruz